T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ÇUBUK - Çubuk Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

OKulumuz 1997 tarihinde Sirkeli Eğitim Uygulama Okulu olarak Sirkeli beldesinde eğitime başlamıştır. 2003 yılında Çubuk ilçesine taşınarak Çubuk Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi adını almıştır. Önce Çıraklık Eğitim Merkezinde, daha sonra Halk Eğitim Merkezinde zor koşullarda eğitim-öğretime devam etmiştir.2005 yılında Aşağı Çavundur Mahallesine taşınmış ve  2012 Eğitim Öğretim yılına kadar burada hizmete devam etmiştir.2012 Eğitim Öğretim yılında şimdiki adresinde Meb tarafından yapılan ve 8 derslikten oluşan yeni binasına tasınmıştır.Yeni binada Özel Eğitim I.Kademe,Özel Eğitim ıı. Kademe ,İş Uygulama Okulu ve Mesleki Eğitim Merkezi(Okulu) olmak üzere 4 okul bir arada Eğitim Öğretim hizmetine

žOkulumuz 1997 tarihinde Sirkeli Eğitim Uygulama Okulu olarak Sirkeli beldesinde eğitime başlamıştır. 2003 yılında Çubuk ilçesine taşınarak Çubuk Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi adını almıştır. Önce Çıraklık Eğitim Merkezinde, daha sonra Halk Eğitim Merkezinde zor koşullarda eğitim-öğretime devam etmiştir.2005 yılında Aşağı Çavundur Mahallesine taşınmış ve  2012 Eğitim Öğretim yılına kadar burada hizmete devam etmiştir.2012 Eğitim Öğretim yı8 derslikten oluşan yeni binasına tasınmıştır.Yeni binada Özel Eğitim I.Kademe,Özel Eğitim ıı. Kademe ,İş Uygulama Okulu ve Mesleki Eğitim Merkezi(Okulu) olmak üzere 4 okul bir arada Eğitim Öğretim hizmetine devam etmekte olup okulumuzda orta ağır ve  hafif düzeyde özel eğitim gerektiren öğrencilerimize eğitim verilmektedir.

devam etmekte olup

žOkulumuz 1997 tarihinde Sirkeli Eğitim Uygulama Okulu olarak Sirkeli beldesinde eğitime başlamıştır. 2003 yılında Çubuk ilçesine taşınarak Çubuk Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi adını almıştır. Önce Çıraklık Eğitim Merkezinde, daha sonra Halk Eğitim Merkezinde zor koşullarda eğitim-öğretime devam etmiştir.2005 yılında Aşağı Çavundur Mahallesine taşınmış ve  2012 Eğitim Öğretim yılına kadar burada hizmete devam etmiştir.2012 Eğitim Öğretim yılında şimdiki adresinde Meb tarafından yapılan ve 8 derslikten oluşan yeni binasına tasınmıştır.Yeni binada Özel Eğitim I.Kademe,Özel Eğitim ıı. Kademe ,İş Uygulama Okulu ve Mesleki Eğitim Merkezi(Okulu) olmak üzere 4 okul bir arada Eğitim Öğretim hizmetine devam etmekte olup okulumuzda orta ağır ve  hafif düzeyde özel eğitim gerektiren öğrencilerimize eğitim verilmektedir.

okulumuzda orta ağır ve  hafif düzeyde özel eğitim gerektiren öğrencilerimize eğitim verilmektedir.

 

Okulumuz 1997 yılında Sirkeli Beldesinde Sirkeli Eğitim Uygulama Okulu olarak eğitim öğretime açılmıştır.2003 yılında Çubuk İlçesine taşınarakÇubuk Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi adını almıştır.Önce Çıraklık Eğitim Merkezinde ,daha sonra Halk Eğitim Merkezinde zor koşullarda eğitim öğretime devam etmiştir.2005 yılında Aşağı çavundur mahallesine taşınmış ve 2012 yılına kadar burada hizmete devam etmiştir.2012 Eğitim Öğretim yılında şimdiki adreimnde MEB tarafından yapılan ve 8 derslikten oluşan yeni binasına taşınmıştır.Yeni binada Özel Eğitim Uygulama Okulu I.,II.,III kademe ve Özel Eğitim Meslek Okulu olmaküzere 4 okul birarada aynı binada tek müdürlük altında eğitim öğretime devam etmekte olup;okulumuzda orta ağır ve hafif düzeyde özel eğitim gerektiren öğrencilerimize eğitim verilmektedir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.03.2019 - Güncelleme: 29.08.2023 15:04 - Görüntülenme: 84
  Beğen | 0  kişi beğendi