ANKARA / ÇUBUK - Çubuk Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi İşbirliği İle Hazırlanan Sonbahar Etkinliği Renkli ve Eğlenceli Bir Şekilde Yapıldı. OKUL Müdürü Abdullah Bulut bu tür etkinlikler çocukların hem sosyal yönünün hem de bilişsel kaabiliyetlerini artırmaktadır dedi. Rehber Öğretmeni Mehtap Aydos yapılan etkinlikler sosyalleşme sürecinin bir parçasıdır dedi.

Ara

Okulumuz Rehber Öğretmeni Mehtap Aydos ve Özel Eğitim Öğretmeni Talha İskender tarafından Bireyselleştirilmiş Eğitim planı hazırlama, okul kuralları ve okula uyum semineri verildi.

Eyl

İlköğretim haftasını öğrenci-öğretmen ve velilerimizle kutladık. Okul Müdürü Abdullah Bulut bu yıl ilköğretim haftasını öğrenci-öğretmen ve velilerimizin katılımı ile renkli bir şekilde gerçekleştirdik dedi. Rehber Öğretmeni Mahtap Aydos en büyük destekçimiz olan  velilerimizin ilköğretim haftasına etkin katılmaları bizlerin ve çocukların motivasyonu açısından önemlidir bundan sonraki etkinliklerimizde de okul yönetiminin destekleriyle renkli faaliyetler yapacağız dedi.

Eyl

Okulumuzda Rehberlik Servisi işbirliği ile öğretmen-veli kaynaşma çayı düzenlendi. Etkinliğimizde velilerimiz öğretmenleriyle tanışarak ve bilgi alışverişi yaparak eğlenceli vakit geçirdiler. Okul müdürü Abdullah Bulut velilerimiz bizim için değerlidir. Bu tür etkinlikleri sık sık tekrarlayacağız dedi. Rehber Öğretmeni Mehtap Aydos da bu tür etkinlikler okulumuzun motivasyonunu arttırmaktadır dedi.

Haz

Okulumuz Rehberlik Servisi İşbirliği İle Hazırlanan Doğum Günü Etkinliğimiz Renkli ve Eğlenceli Bir Şekilde Yapıldı. Öğretncilerimiz Doğum Günlerinin Hatırlanmasından Ziyadesiyle mutlu Oldular. Rehberlik Öğretmeni Mehtap Aydos etkinlik için verdikleri desteklerden dolayı Okul Müdürü Abdullah Bulut'a teşekkür ediyoruz dedi.

Haz

10-16 Mayıs Engelliler Haftası Kapsamında Okulumuzda Engelliler Haftası Programı Etkinliği Düzenlendi. Etkinliğimize İlçe Kaymakamımız Sayın Adem Keleş, Belediye Başkanımız Baki Demirbaş, Milli Eğitim Müdürümüz Alican Kılıç, Protokolün Değerli Üyeleri, Okul Müdürleriiz, Değerli Velilerimiz ve Diğer Konuklar Katıldılar. Okul Müdürü Abdullah Bulut bu özel günde özel çocuklarımızın yeteneklerini sergiledikleri eğlenceli bir ortam oluşmakta ve öğrencilerimiz sosyalleşerek topluma kazandırılmalarında önemli bir mesafe katrdilmektedir. Okulumuzda akademik çalışmaların yanı sıra çocuklarımızın sosyal yanını geliştiren bir çok etkinlik düzenlenmektedir. Konuklarında bu etkinliğimizde çocukların yanında olmaları onları daha mutlu etmiştir katılımlarından dolayı tüm konuklara teşekkür ediyoruz dedi. Ayrıca program sonrasında okulumuzdan mezun olacak olan öğrencilerimiz için mezuniyet etkinliği düzenlenmiş ve veli öğrenci öğretmen odaklı eğlenceli ve renkli bir etkinlik olmuştur dedi.

Haz

Okulumuz Rehberlik Servisi İşbirliği ile Velilerimizle Anneler Günü Etkinliği Düzenlendi. Okul Müdürü Abdullah Bulut bu tür özel günlerin veli motivasyonu açısından önemli olduğunu belirtti ve Rehberlik Öğretmeni Mehtap Aydos'a teşekkür etti. Rehberlik Öğretmeeni Mehtap Aydos da annelerimiz bizim değerlerimizdir özel çocuklarımızın özel anneleridir, onların morali her şeyden önemlidir dedi.

Haz

Okulumuz Rehberlik Sevisi Olarak Veli Ziyaretlerinde Bulunduk. Rehberlik Öğretmeni Mehtap Aydos veli ziyarretleri öğrenci ve velilerimizin okula olan aidetlerini güçlendirdiğini ve öğrencilerin davranışlarında olumlu etkiler geliştirdiğini belirtti. Belirli aralıklarla veli ziyaretlerimiz devam edecektir dedi.

May

Ramazan Bayramımız Kutlu Olsun.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okulumuzda Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Özel Eğitim Öğretmenimiz Neriman Düzgün'ün hazırlamış olduğu atabarı adlı halk oyunu sergilenmiştir. Şiir okumaları ve sportif yarışmalarla öğrencilerimiz eğlenceli zaman geçirmiş ve yarışmalardan sonra öğrenciler Okul Müdürü Abdullah Bulut tarafından ödüllendirilmişitr.

May

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Alican Kılıç ve Değerli Şube Müdürlerimiz Okulumuzu Ziyaret Ederek Bilgi Alışverişinde Bulunarak Güzel Temennilerini ve Başarı Dileklerini İlettiler. Öğretmenlerimiz ile sohbet eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz okulumuzun samimi eğitim ortamının bulunduğunu ve bunu güzel etkinliklerle süslediğimizi belirterek teşekkür etti. Okul Müdürü Abdullah Bulut da nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

May

Okulumuz Rehberlik Servisi İşbirliği İle Hazırlanan Otizm Farkındalık Etkinliği Renkli ve Eğlenceli Bir Şekilde Yapıldı. Rehberlik Öğretmeni Mehtap Aydos tüm otizmli öğencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirilen etkinliğin farkındalık oluşturmak açısından önemli olduğunu bu tür etkinliklerin başta öğrenci velileri ve diğer paydaşların dikkatini çektiğini söyledi. Okul Müdürü Abdullah Bulut da bu tür etkinlikler otizme karşı toplımsal farkındalık oluşturma açısından önemlidir dedi.

May

Okulumuz Rehberlik Servisi İşbirliği İle Hazırlanan Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan Adlı Etkinliğimiz. Okul Müdürü Abdullah Bulut bu anlamlı etkinlik için teşekkür ederek bu tür etkinliklerin önemli olduğunu söyledi. Rehberlik Öğretmenimiz Mehtap Aydos öğrencilerimizin de bu manevi havayı yaşamaları için  bu etkinliği yaptıklarını söyledi.

May

Okulumuz Rehberlik Servisi İşbirliği İle Hazırlanan Doğum Günü Etkinliğimiz Renkli ve Eğlenceli Bir Şekilde Yapıldı. Öğretncilerimiz Doğum Günlerinin Hatırlanmasından Ziyadesiyle mutlu Oldular. Rehberlik Öğretmeni Mehtap Aydos etkinlik için verdikleri desteklerden dolayı Okul Müdürü Abdullah Bulut'a teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Rehberlik Servisi İşbirliği İle 'Ağaç Koruyucuları' Adlı Tiyatro Etkinliği Gerçekleştirildi.