ANKARA / ÇUBUK - Çubuk Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinliğimiz Okulumuzda Gerçekleştirildi.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Alican Kılıç ve Değerli Şube Müdürlerimiz Okulumuzu Ziyaret Ederek Bilgi Alışverişinde Bulunarak Güzel Temennilerini ve Başarı Dileklerini İlettiler. Nazik Ziyaretleri için Kendilerine Teşekkür Ederiz.

Şbt

Okulumuz Rehberlik Servisi İşbirliği İle Özel Çocuklarımızın Özel Annelerine Moral Motivasyon Gezisi Düzenlendi.

Şbt

Okulumuz Rehberlik Servisi İşbirliği İle Hazırlanan C Vitamini Şenliği Renkli ve Eğlenceli Bir Şekilde Yapıldı.

Ara

Yeni yılın, tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize mutluluk, huzur ve sağlık getirmesini dileriz. 2022.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi işbirliği ile Türk Kızılay'ı tarafından okulumuzda Covit 19, ağız ve diş sağlığı, el ve vücut temizliği konularında bilgilendirme çalışması yapıldı. Eğlenceli etkinliklerle öğrencilerimiz güzel vakit geçirmenin yanı sıra Kızılay'ın çalışma alanları hakkında bilgi edindiler. Kızılay tarafından yapılan faaliyet öğrencilerimize hediye verilmesi ile sona erdi.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından organize edilen Yerli Malı' haftası öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımı ile renkli etkinliklerle kutlandı. Rehberlik Öğretmeni Mehap Aydos ve diğer personelin hazırlamış olduğu Yerli Mal'ı konsepti öğrencilerimizin güzel ilgileri ile karşılandı. Kutlamamız öğrencilerin fotoğraf çekimi ve ikramlar ile soma erdi.

Ara

Okulumuz rehberlik servisinin öğrenci ve öğretmenler ile ilçemizin yöresel ürünü olan Çubuk Turşusu kurma etkinliği renkli görüntülerle neşeli bir şekilde gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz kendi turşularını kurarak hem sevindiler hem de bağımsız beceri geliştirme yönlerini ön plana çıkardılar.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin hazırlamış olduğu renkli etkinliklerle kutlandı. Öğrencilerimizi bir gün değil her gün hatırlamanın sevincini hepberaber yaşadık.

Ara

Okul Rehberlik Servisi olarak değerli öğrenci velilerimize moral motivasyon kahvaltısı düzenleyerek onların mutluluklarına ortak olduk. Kahvaltı vesilesi ile velilerimiz hem moral buldular hen de birbirleri ile dayanışmanın mutluluğunu yaşadılar.

Ekm

.OKULUMUZ REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİMİZİN ANNELERİNE MORAL MOTİVASYON ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.VELİLERİMİZE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK DESTEĞİ VERİLDİ.ETKİNLİĞİ DÜZENLEYİP, ORGANİZE EDEN REHBER ÖĞRETMENİMİZ MEHTAP AYDOS A OKULUMUZ VE VELİLERİMİZ ADINA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Eyl

COVİD-19 PANDEMİSİ FARKINDALIK ETKİNLİĞİ BÜTÜN SINIFLARIMIZIN KATILIMI İLE YAPILDI. ETKİNLİĞİN HAZIRLANMASINDA EMEĞİ GEÇEN OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENİ MEHTAP AYDOS' A VE GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETMENİMİZ FADİME EROĞLUNA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.