ANKARA / ÇUBUK - Çubuk Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okulumuzda Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı.

Ara

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programımız güzel etkinliklerle gerçekleştirildi.

Eyl

İlköğretim haftası kapsamında okulumuz rehberlik servisi tarafından veli öğretmen kaynaşma ve tanışma çayı düzenlendi. Rehber Öğretmenlerimiz Mehtap AYDOS ve Rayhan KİBAR öncülüğünde yapılan etkinliğimiz verimli bir şekilde tamamlandı.  İlköğretim haftasını öğrenci-öğretmen ve velilerimizle kutladık. Okul Müdürü Abdullah Bulut bu yıl ilköğretim haftasını öğrenci-öğretmen ve velilerimizin katılımı ile renkli bir şekilde gerçekleştirdik dedi. Rehber Öğretmeni Mahtap Aydos en büyük destekçimiz olan  velilerimizin ilköğretim haftasına etkin katılmaları bizlerin ve çocukların motivasyonu açısından önemlidir bundan sonraki etkinliklerimizde de okul yönetiminin destekleriyle renkli faaliyetler yapacağız ded

Ağu

10-16 Mayıs Engelliler Haftası Kapsamında Okulumuzda Engelliler Haftası Programı Etkinliği Düzenlendi. Etkinliğimize İlçe Kaymakamımız Sayın Adem Keleş, Belediye Başkanımız Baki Demirbaş, Milli Eğitim Müdürümüz Alican Kılıç, Protokolün Değerli Üyeleri, Okul Müdürleriiz, Değerli Velilerimiz ve Diğer Konuklar Katıldılar. Okul Müdürü Abdullah Bulut bu özel günde özel çocuklarımızın yeteneklerini sergiledikleri eğlenceli bir ortam oluşmakta ve öğrencilerimiz sosyalleşerek topluma kazandırılmalarında önemli bir mesafe katrdilmektedir. Okulumuzda akademik çalışmaların yanı sıra çocuklarımızın sosyal yanını geliştiren bir çok etkinlik düzenlenmektedir. Konuklarında bu etkinliğimizde çocukların yanında olmaları onları daha mutlu etmiştir katılımlarından dolayı tüm konuklara teşekkür ediyoruz dedi. Ayrıca program sonrasında okulumuzdan mezun olacak olan öğrencilerimiz için mezuniyet etkinliği düzenlenmiş ve veli öğrenci öğretmen odaklı eğlenceli ve renkli bir etkinlik olmuştur dedi.

Ara

OKULUMUZ REHBERLİK ÖĞRETMENİ MEHTAP AYDOS TARAFINDAN YAPILAN AİLE OKULU VELİ EĞİTİMİ KURSUMUZA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ALİCAN KILIÇ VE ŞUBE MÜDÜRÜ ALİ BODUR MİSAFİR OLDULAR. OKUL MÜDÜRÜ ABDULLAH BULUT AİLE EĞİTİMLERİNİN OKUL ORTAMLARINA OLUMLU ETKİLERİ OLDUĞUNU BELİTTİ. İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN ALİCAN KILIÇ BAKANLIĞIMIZIN ÖNEMSEDİĞİ BU EĞİTİMLERİN ÖNEMİNDEN BAHSEDEREK BU EĞİTİMLER İÇİN ÖZ VERİ İLE ÇALIŞAN REHBER ÖĞRETMEN MEHTAP AYDOS VE OKUL YONETİMİNE TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ.

Ara

TUTUM, YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI MÜNASEBETİYLE OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ETKİLİĞİMİZE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN ALİCAN KILIÇ KATILMIŞLARDIR. ETKİNLİĞİMİZ RENKLİ BİRŞEKİLDE TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Ara

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Mehtap Aydos Tarafından Aile Okulu Veli Eğitimi Kursu Gerçekleştirildi. Velilerimizin eğitim öğretime katkılarını artırıcı, velilerimizin iletişim, sosyalleşme ve öğrenci akran grubu özelliklerinin anlatıldığı aile okulu veli eğitimi kursu verimli bir şekilde gerçekleştirildi.

Ara

OKUL YÖNETİMİ VE REHBERLİK SERVİSİMİZİN İŞBİRLİĞİ İLE VELİ ZİYARETLERİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLMEKTEDİR. OKUL MÜDÜRÜ ABDULLAH BULUT, ÖNCELİKLİ OLARAK REHBERLİK ÖĞRETMENİMİZ MEHTAP AYDOS VE DERS ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖNCELİKLİ OLARAK ZİYARET EDİLMESİ GEREKEN ÖĞRENCİ VELİLERİMİZDEN BAŞLANARAK TÜM VELİLERİMİZİN EV ZİYARETLERİ YAPILMAKTADIR VE BU ZİYARETLER ÖĞRENCİ VE VELİ AÇISINDAN OLUMLU BİR ŞEKİLDE EĞİTİM ÖĞRETİM FAALİYETLERİMİZE YANSIMAKTADIR DEDİ.

Ara

3 ARALIK DÜNYA  ENGELLİLER FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİĞİMİZ TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN KATILIMI İLE EĞLENCELİ BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü. Tüm Öğretmenlerimizin Günü Kutlu Olsun. Okul Müdürümüz Abdullah Bulutun Öğretmenler Günü Münasebetiyle Öğretmenlerimize Hediyeleri İçin Teşekkür Ederiz.

Ara

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programımız Okulumuz Öğrenci ve Öğretmenlerinin Katılımı İle Gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi İşbirliği İle Hazırlanan Kızlay Haftası Etkinliği Renkli ve Eğlenceli Bir Şekilde Yapıldı. Okul Müdürü Abdullah Bulut, Önemli Gün ve Haftaların Öneminin Kavranmasında etkili olan bu tür etkinliklerin gerçekleşmesinden dolayı Rehber Öğretmen Mehtap Aydos'a teşekkür ediyoruz dedi. Mehtap Aydos bu tür etkinlikleri tüm öğretmen ve öğrencilerimizle renkli bir şekilde yapıyoruz emeği geçen herkese teşekkür ederiz dedi.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi İşbirliği İle Hazırlanan Doğum Günü Etkinliğimiz Renkli ve Eğlenceli Bir Şekilde Yapıldı. Öğretncilerimiz Doğum Günlerinin Hatırlanmasından Ziyadesiyle mutlu Oldular. Rehberlik Öğretmeni Mehtap Aydos etkinlik için verdikleri desteklerden dolayı Okul Müdürü Abdullah Bulut'a teşekkür ediyoruz dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladık

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi İşbirliği İle Hazırlanan Sonbahar Etkinliği Renkli ve Eğlenceli Bir Şekilde Yapıldı. OKUL Müdürü Abdullah Bulut bu tür etkinlikler çocukların hem sosyal yönünün hem de bilişsel kaabiliyetlerini artırmaktadır dedi. Rehber Öğretmeni Mehtap Aydos yapılan etkinlikler sosyalleşme sürecinin bir parçasıdır dedi.